Jobbigt jobb.

Här var det tomt..? Jo men gör man inte så mycket så finns det inte så mycket att berätta!

Började jobba i söndags, vi är väll lite mer än halvvägs med vad vi skulle göra, riktigt slitit! Men vad gör man inte för lite extra pengar..?

Efter jobbet igår stack jag ner och mötte lisa och malin på stan. Och man kan ju inte dra till stan utan att svänga förbi carlings..? Jätte stor rea! 50-70% på det mästa! Som himlen ; ) så jag köpte mig lite grejer där. Sen efter vi stuckit hem stack jag o malin till alstern o bara chillade en stund, flummade som idioter.. Sen! senare på kvällen efter malin och jag hade stuckit hem så gick jag upp till lisa! Så jag och lisa gick på någon timmas nattpromenad!



grejorna jag köpte på carlings igår!
Cardigan från poco loco (skit fränt namn). Original pris 699 fick den för 200.
Byxor från These Glory Days. Original pris 500 fick dom för 250.
Den svarta tröjan från Violent. Original pris 250 fick den för (ca) 120.

Hade jag inte köpt det på rean hade det gått på ca 1450. Jag betalde 587 tror jag, sparade alltså 860 kr! Super bra! men nu ska jag äta frukost innan jag ska o jobba ciao!

Ännu en tråkig söndag.

Om man är som jag på en söndag, det vill säga att man bara sitter hemma och tråkar så har jag lite förslag på vad man kan göra..!


Man kan (om man är som jag, hatar frukost) laga lite nudlar,  men om ni har lika mycket otur som jag, så är det fel sorts nudlar så det smakar skit..! Men man tar man på  lite kyckling krydda så blir kan de räddas! Och wips så har man en frukost!


Man kan ta lite ego bilder och redigera de konstigt. för det är ju alltid kul, eller?


Sen kan man ju ha vax i håret och försöka se lite stilig ut, men det är ju mycket roligare att göra konstiga duck-faces! har man lika stora läppar som jag kan man ju se riktigt störd ut! : )

Och till sist kan man ju lägga upp alla dessa bilder på sin blogg för att underhålla sina läsare! Men tro det eller ej, har en kompis som är påväg! Så nu har jag inte tid för det här mer!

Wops..

Trodde jag hade bloggat idag!? ma bad..

Har kört lite moppe, varit och köpt glass med rasmus och simon, sola, hälsat på mormor. Ja har varit lite överallt idag! Får se om jag börjar jobba imorgon, Linus skulle komma imorgon och beroende på tid så börjar vi jobba då, (rasmus med, woop). Sen åker linus på Fredag igen så vi får skynda oss så vi verkligen blir klara! Sen ska jag klippa gräset hos några släktingar medans dom är i Italien i 3 veckor, får se hur mycket det ger! Sen så ska jag plocka kantareller så ska samma släktingar köpa dom! SEN så kanske jag får jobb hos Svensk Direktreklam, får ju bara hoppas att jag får jobbet, fick hem en lapp om att det fanns ett ledigt distrikt här någonstans, sen stog det "först till kvarn" så får väll se om någon annan han först.. Haha pengar rullar in som det ska, det går bra nu..! HAHA : ) kommer bli rik yao..


en lite sådär halft gay bild..

Nu ska jag äta kvällsmat och tagga morgondagens äventyr!

Filmkväll!

Jo min uppdatering är väl sådär men.. Får försöka ändra på det..!

Var filmkväll hemma hos Marty idag, tittade på 2 filmer, Shrek - Det sista kapitlet, oooch! Devil. Någon skräck, 5 personer blir inlåsta i en hiss bla bla, bra film för er som inte gillar jätte läskiga skräck filmer..!

Inte hänt så mycket mer faktist..! Ska sätta mig och titta på catwomen på 5an i brist på annat att göra..

Hejdå!

Vårat lilla projekt..


vad umgås jag med för folk..?

Mitt och martys lilla projekt går långsamt frammåt! Vi har knappt börjat men vi får försöka lösa det.. Ingen utav oss är ju speciellt... tänkiga..? Så vi har inte pratat så mycket om det! Men vi får se, kanske blir klart innan sommarlovet är slut iallafall!

Just nu är jag hund vakt.. Vill bara att någon ska komma hem..! Jag vill åka ut med min moped! : ) det är så kul.. lite addicted blir man efter första gången..

Men nu ska jag nog sno syrrans kamera i någon minut och prova hennes 55-200 mm objektiv!

Nyklippt moppe pojk.

Sitter hemma, kom hem runt halv 10 tror jag efter att ha åkt moped i någon timme, ja, ja jag klarade provet! hela 62 av 65! Så kört såå mycket jag kan. Efter förar provet åt jag på stan med syrran, sen tog jag bussen till färjestad och blev klippt! Klippte bara ner det. orkar inte bry mig riktigt, känns lite konstigt med kort hår!
Efter jag hade klippt mig så kom mamma och pappa och hämtade mig, men eftersom jag satt på baksidan så såg jag inte att pappa tog moppeden dit! Så jag fick köra moped hem! Började med att köra på fel sida av vägen, men det kom jag på rätt snabbt! Dock så hittade jag inte hem.. Men det gick tillslut! Så jag stack mot skattkärr, och vidare! åkte mot kristinehamn och ut på någon liten landväg till en brygga, var där en pytte stund sen åkte jag hem! Det var chill ;)


så himla drog bild, men man kan inte blogga utan att bjuda på sig själv..
Nyklippt kille! får se om jag börjar med vax? Vet inte riktigt.. Vem orkar!?


Mina fräsiga moped nycklar! OAAAH...

Nu ska jag tagga morgondagen, lutar mot att dra och bada i ulvsby..? hmh

This is it..

Om en timme så tar jag bussen ner till stan för att ta mitt moppe prov. Om jag inte bestämmer mig för att ta brädan ner till stan..

Surt om man inte klarar det! Ska ta och plugga så mycket jag kan innan jag åker, efter provet kanske jag drar mig till färjestad och klipper mig! Vi får se vad som händer :)

Men nu får jag sluta, måste plugga!


Störigt plugg..

Ska sätta mig och plugga inför moppe körkorts provet jag har imorgon. Tror nog jag sätter det men ska plugga lite extra för säkerhets skull! orkar ju inte boka om testes.. Var ju en månads väntetid!?

Men först ska jag ta någonting att äta. Idag händer inget speciellt, jag ska plugga, sen kanske jag drar ut i solen lite..
Medans jag tråkar mig med böcker kan ju ni njuta av den här låten som Sophia visade mig igår som jag fastnat på..!


Kvälls dopp.

Jag och filip stack ner till örsholmen och tog ett dopp efter vi hade tagit en pizza! riktigt soft! Blev dock lite kallt mot kvällens slut (klockan var kanske 10 när vi började cykla hem..?) så kom hem runt 20 över 10 och hade sådär lagomt ont i rumpan!

Lönen kom idag från IF göta.. Oooh vad ska jag köpa? Nobody knows..!

Men jag ska ta och mata mig själv.. börjar bli rätt hungrig..

Har dock inga bilder just nu.. sorry! finns inget värre än en blogg utan bilder..?

Pizza...

Ska dra mig upp mot centrum och köpa mig en pizza! Familjen åt på pizzeria idag men jag var hemma hos marty, så jag ska dra och köpa en nu och dra hem och äta den!

Idag... så har jag kört vatten krig! Martina hade vatten ballonger så jag, Martina och Sophia hade vatten krig! Jag ägde.. :) Nej men riktigt så var det inte.. Men det gick bra!

Men nu ska jag dra mig!

Morgon pigg!

vaknade för en gångs skull vid en rätt normal tid idag! 11:30, helt sjukt!

Såfort pappa kommer hem så drar jag mig ner mot martina med valpen. Blir en, fotopromenad i martinas trädgård, med valpen, haha.  Martina kom hem igår från visby! (wiiihoooo)
Bloggade inge mer igår för, ja, jag hade inte gjort något! Jag och lisa klarade Harry potter spelet för vi är töntar.. Riktigt enformigt spel.. Vi spelade bara för att få se slutet.. Det sög. Hoppas del 2 är bättre!

På torsdag har jag mitt moppe körkorts prov.. Får plugga som bara den imorgon!


bild från mitt och martys senaste foto-projekt, höhö



Man måste älska HP..


woop såhär ser jag ut idag! + en keps för att dölja min fin fina morgon frilla..

Dödade nyss voldermort, faktist rätt stolt över mig själv, tror jag aldrig kommer växa ifrån Harry Potter, varken spelen eller filmerna. Försökte även installera 2an.. men det sket sig.. Sorgligt men sant! Men goda nyheter för mig: Lisa håller på att installera Harry Potter Och dödsrelikerna, Del 1! Så ska dit och nörda snart.. Ska bara äta en smörgås eller något först. Bloggar senare!

Nostalgi.

Jag och lisa (töntar som vi är) Ska precis installera Harry Potter och de vises sten. Så coola är vi...

Grafiken är så sjukt cool! kantig och fin..
Jag måste ta och se den sista filmen snart! Hejdå sålänge!

Blubb.


bild från när jag var i götet i början av sommarlovet. en sändär rocka eller vad dom heter.

Vaknade 1 idag, känner mig riktigt pigg! första gången på hela veckan..

Riktigt taggad på att gå ut att fota, men vädret är inte riktigt på min sida, sen är jag för lat för att faktist gå någonstans.. Kronoparken känns så tråkigt! Får glädja mig med att marty kommer hem imorgon!

Men för att ha någonting att göra så ska jag gå och leka med valpen! Den kommer ju inte vara söt förevigt..

Photoshop - Canon


Photoshop                                                                     Canon

Den ena bilden är redigerad i Canons egna redigerings program, den andra i Photoshop.

Vilken gillade ni mäst? Den från photoshop är dock lite över redigerad..

Frida i ett nöt skal.


en bild från när jag var och fotade med Frida.

Sitter och tittar på pokémon haha, väntar på att hamburgarna ska bli klara! Men nu ska jag öva lite på att spela gitarr! Behöver en ny.. Den är inte alls sliten .. :)

2011-07-16



Sitter här och bara väntar på att folk ska svara på mina mail från blocket angående objektiv.. Sjukt segt nät folk lägger upp en annons, utan att lägga upp ett nummer, utan bara mail, sen svarar dom aldrig på mailen endå!? Urrgh mitt morgon humör suger.. Jag vaknade klockan 12 men mitt morgon humör tar aldrig slut.. Känns som om jag har manlig mens just nu..

Ska forsätta titta på The Hard Times Of R.J Berger... Varning: MTV dödar hjärnceller..

Edit: Desiré hälsar.

Planerar..

Kollar runt på olika sidor och planerar lite inköp efter min lön har kommit..
Får se vad jag köper eller inte! Ett objektiv kommer det bli iallfall.

Ska ta och försöka äta lite kvällsmat.. Har faktist inte gjort något idag..! För dåligt väder för att orka hitta på något.


en bild från foto dagen med ellie.

btw, jag och martina har ett litet hemligt project på G! ooh what can in be!? Det får ni veta till veckan! Vi ska börja såfort hon kommer hem på måndag, så kanske är klart till slutet av nästa vecka? Fast sen.. om man känner oss så lär det ta ytterligare lite mer tid än så... vi är sega..

Plugg.



Har äntligen vaknat till! Ska ta och plugga för mitt moped körkorts prov nu. Har provet den.. 21 har jag för mig! Kan det mästa (tror jag) men det skadar aldrig att plugga mer! Sen var det ett tag sen jag pluggade sist! Vill ju inte faila, vänta tiden är alldeles för lång!


Och en bild i försök att göra inlägget något intressantare, har inte gjort så mycket idag..
förutom att titta på filmen Trassel som förövrigt inte var speciellt bra..

- -

Vaknade 10 över 1 idag.. Somnade typ 11 eller 12 tror jag. Var på toa, startade datorn, kollade lite foto bloggar. Nu kollar jag min mail för att se om någon har svarat från annonser på blocket.. Men äckel som dom är så svarar dom inte. Just nu lutar det mot att jag köper ett Tamron 55-200 mm som Madde klickade hem i tisdags som kom igår, prövade det lite, gillar det verkligen! 990 kr i nypris.

Skulle gärna slänga upp en bild, men jag har ingen bild, och skulle jag slänga upp en på mig själv just nu skulle ni dö. Morgonfrilla, röda ögon, allmänt drog face... Ingen vacker syn...

Guten Tag

Nu är jag hemma! Jätte trött! Knappt sovit!? Blir inget långt inlägg, bara ett litet snabbt så ni vet att jag lever.
Ska ta och fixa lite här hemma, packa upp min väska, sova..?



dagens outfit, Carlings hela skiten, tröjan 600 kr, byxorna 500 kr. Jag älskar carlings..

Vad har ni gjort medans jag var borta?

Sådär lagomt trött.

Blev väckt förut så hela min värld känns helt upp och ner just nu. Packat, var till Ica och köpte en liten godispåse, snackat med pappa. Ska vara hos Lisa 20 över 4 sen drar det mot Malins stuga där jag spenderar natten. Så bloggar inte förens imorgon, kväll? troligen! Jag ska iallfall ha grymt kul, det får ni också ha!

slänger in ett inlägg innan jag åker

Sådär lagomt jobbigt..

Min Xperia beslöt sig nyss för att ta livet av sig, jag fick sms, sen dog den. nu vägrar den starta. får lämna in den på lagning, känns hemskt, men samtidigt börjar jag få ryck på Sony Ericsson, alltid en jävla massa krångel.. Just nu har jag mammas gamla rosa ihopfällbara.. Livet blir inte mycket värre än såhär.. Eller jo! Fick aldrig läsa det där smset! Jag har fått ett sms, men kan aldrig, någonsin få läsa det! Ska gå och lägga mig nu.. Livet är hemskt..

Bokeh


bländare: 13



bländare: 1.8

Här ser ni vad bokeh är! På den första bilden är det dålig bokeh, det vill säga, mindre "ljus prickar" i bakgrunden.
Bild nummer 2 har istället jätte stora "ljus prickar" vilket man brukar eftersträva när man fotar, motivet skarp och bakgrunden helt i ofokus.

Bländaren avgör hur mycket utav bilden som ska vara i fokus, 1.8 är då en pytteliten del, brukar användas när man fotar blommor eller porträtt, då man vill att motivet ska stå ut.

13 däremot är en rätt stor del utav bilden! Desto högre tal på bländar värdet desto mer fokus i bilden.

Dålig förklaring men gjorde mitt bästa haha!

btw, 2 nya kategorier i bloggen, Min Kameraväska och Foto / Redegering, ni hittar dom i "menyn" till höger!

Min Kameraväska


tog kortet med min systers kamera, Canon EOS 500D, hahaha...

Kamera:
Canon EOS 500D.
5000 kr på mediamarkt. (kit-objektiv, till vänster, följde med)

Riktigt nöjd med min kamera! Det är en bra nybörjar kamera, alldelles lagom för en första system kamera!
Haft den i lite mer än ett halvår.

Objektiv:
Kit-objektiv, Canon EFS 18-55mm (till vänster)
Följde med kameran, kostar drygt 1000 kr nypris.

Helt okej objektiv med zoom, använder det knappt längre dock efter jag köpte mitt andra.

Canon EF 50 mm f/1.8 II (till höger)
Ca 1000 kr, finns på näst intill alla fotobutiks-sidor.

Sjukt prisvärt, säger som många andra säger: Alla med systemkamera borde ha det här objektivet i sin kameraväska. Med en bländare på högst 1.8 så får det så jävla bra bokeh! Färgerna blir superbra, jätte lätt använt, dock är auto-fokusen lite "plastig", låter och har sig. Ett fast objektiv, d.v.s att det går inte att zooma med sig, vill man komma närmare/längre bort ifrån motivet får man helt enkelt backa/gå fram. Men förutom det är det ett jättebra objektiv! Finns ett likadant objektiv till Nikon vet jag! tror dock det är dyrare.

Tillbehör:
Stativ.


har inte så mycket mer just nu.. ska ta och utöka min kamera väska snart! Inlägget kommer uppdateras iochmed att jag får nya prylar, stay tuned!


Fick i uppgift av min härskarinna ( även s...

dsc_0181 (MMS)

Fick i uppgift av min härskarinna ( även såkallad mamma ) att gå ut med valpen, so thats what I did. Elen gick nyss hemma i huset så jag hade endå inget bättre för mig. Ska spela lite gitarr såfort jag kommer hem, imorgon bär det ut mot malins stuga över natten så då lär det inte bli någon bloggning!


Ibland vill man bara dö!


"god" morgon på er alla läsare..! Vaknade för sisådär en timme sen för mina föräldrar kände för att väcka mig? "du kan ju inte vara vaken till 3 på natten och sova halva dagen".. förstår inte riktigt varför.. Hatar att bli väckt, slutar bara upp med att jag är alldelles trött och grinig... Såhär ser jag ut typ en 30 minuter efter jag gått ur sängen! Morgon frillan i högsta hugg!               håret börjar bli långt.. dags att klippa sig..?

Nytt objektiv..?

Sitter och tittar runt på objektiv, kommer ha råd när jag väl får min lön, funderar på ett Tamron 55-200 (990 kr, sjukt billigt) eller ett Samyang Fish Eye (2500 kr)..! Får se vad jag köper, om jag köper något utav dem..! Ska ta och försöka sova snart. Varit som en zombie hela dagen!


Newkid - Jag gråter bara i regnet.
Hittade den på Victor ..! Fastnat lite på hjärnan!

Imorgon börjar jag jobba smått, måla garage! Sen blir det ut och fota med lisa (beroende på väder).
fårse när jag bloggar! :D

Black & White








(tidsinställt inlägg)

Så vad tyckte ni bäst om? Svart Vitt eller i färg!?
När ni läser det här sitter jag på Färjestad och äter mig tjock på tårta! Ha det gött..!

Fick tid över..!






















Modell: Ellie Pozar
Foto: Jag.
Canon EOS 500D, Canon EF 50mm F/1.8 II.

Här har ni bilderna i färg som Ellie lät mig publicera! (bildkvalitén kan vara lite halvkass, var tvungen att förminska bilderna, annars går dom inte in i blogg.se's inlägg) Svartvita bilder kommer senare!

Åker iväg på familjekalas

Åker iväg på familjekalas nu! Får lägga upp bilderna ikväll istället, blev lite körigt här hemma, mötet om jobbet blev flyttat till 4, sen hade vi massa krångel med dom som skulle arbeta så vi fick lösa det, men nu verkar det ljusna..!

Hejdå!

snaart

Snart kommer bilder igår! Ska bara greja lite! Mobilblogg från soffan, jobbigt att resa sig!

Imorgon..!

Klockan 1 imorgon kommer Ellie hit och kollar på bilderna och väljer ut några som hon gillar som får läggas ut på bloggen! Min första riktiga photoshoot faktist haha! Kunde säkert varit lite bättre gjort men, nu vet man till nästa gång! Riktigt kul dag med Ellie! Nu ska jag ta och försöka sova, .. ska på genomgång för mitt nya jobb imorgon 18:30, så börjar jag jobba på tisdag! Sjukt lätt jobb! Måla garage, rensa undan skräp!


ooh.. what can it be..?

*pust*



Klar med redigeringen! Fick faktiskt några riktigt bra bilder! Har hela 63 bilder kvar utav 301, Varav några är dubbletter (med färg/svartvita) Nu förtjänar jag lite apelsinjuice! Sen ska jag ta och plinga lite på gitarren, och invänta ett viktigt sms! oooh.. Om någon känner för att gå ut och hitta på något nås jag på mobilen!

Sätter mig och redigerar.



Kom precis hem från foto svängen med Ellie, superbra modell! ;) Får se om bilderna dyker upp här i bloggen, beror på om Ellie är okej med det! Tog över 300 bilder.. så ska rensa och kolla igenom efter favoriter, favoriterna redigeras och sparas! Bloggar mer sen!

Ut och fotar!

Blev lite ändrade planer! drar ut och fotar Ellie istället! Sophia fick förhinder :p
Men det gör inget! Ska ut med Sophia någon annan dag istället!

Har packat ner stativ och kameran och sånt så blir ingen bild nu! bloggar senare!

Dags för frukost!

Ska ta och äta mig lite frukost sen bär det kanske ut mot fotografering med Miss Foon om det inte blir något förhinder, vi fick ju iallfall sjukt bra väder! Jag vaknade för, sisådär en timme sen? Fortfarande trött. Somnade inte förens 4:40 något... Först kunde jag inte sova för, jag tittade på TV.. Sen när jag väl försökte sova så störde jag mig på alla myggor som flög omkring i mitt rum.. jag är löjligt lätt störd när jag sover. Sen var klockan runt 4? Då ringer madde som är uppe och har fest hos sin kompis, då har dom hittat en lös hund? Så mamma fick gå dit och ta hand om den. Men tillslut somnade jag..! Sen kom mamma in och väckte mig 12:30..

Men nu ska jag äta frukost!


Dagens sköna - oversize outfitt!

Ytterligare nytt i bloggen!

Har lagt in 2 nya saker i bloggen! den första hittar ni över bilden på mig i spalten till höger, där man kan söka i bloggen, Kolla igenom arkiv och så, det är en länk till "min sida" på bloglovin, så klickar ni på den lilla rutan som det står "följ bloggen" på så kan ni följa bloggen via Bloglovin!

Det andra är UNDER spalten till höger,  den är en aning större så den tror jag inte ni missar, det är blogresponse, klicka på "Fråga mig!" knappen så kommer ni till min frågesida på blogresponse, där man ställer en fråga och får jag svarar! Supersmart.

Beroende på väder imorgon ska jag ut och fixa bilder till headern, Den lilla spalten på sidan och en blogresponse bild! Och... fota Miss Foon. får se hur det blir!

Dagens sista inlägg..

Glöm inte att följa bloggen med bloglovin och om du har en fråga, ställ den i blogresponse!

The fatso goes on.

Var ner till ica och köpte lite godis och redbull!


Riktigt trött på dator så som jag hållt på idag, Nördat och nördat, inte lika enkelt som man tror.. Bara att göra den där mouseovern var komplicerat! (eller ja.. om jag hade läst hela förklaringen till hur man gjorde hade det gjorts avsevärt mycket fortare men, är man dum så..!)

En bit på vägen

Har suttit och trixat med design och kodmallar och photoshop den senaste timmen för att klistra ihop vad jag nu åstadkommit! Ska Fixa mer med bakgrunden och headern, men har inte riktigt vad jag behöver just nu så det här får duga sålänge haha!

Dra musen över bilden för att se skillnaden.



Vad tycker ni? Bättre eller sämre?


Testar mouseovers

Testar en mouseover, om det går ska man kunna dra musen över bilden, så byter den bild!


Rensar

Sitter och rensar bort gammalt skit på datorn, ska rensa lite bilder! Datorn börjar bli så himla full...
Verkar som om jag skaffar Abode Photoshop CS5! får se vad som händer!

Bloggar mer senare när jag har något intressant att säga.

Frida efter photoshop.


resultatet av en timme med moderskeppet.. fint va?

Nu är jag vaken!

Vaknade för sisådär 40 minuter sen, har försökt trixa med en kod för rullande header som jag fick från Lina men det var riktigt svårt haha! Får se om jag löser det till slut..! Ska sätta mig och trixa med Photoshop 7.0.1! Lära mig grunderna med hjälp av moderskeppet! skit smart!

Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska slösa bort mina pengar, får ca 1500 kr av IF göta, sen kanske jag ska börja jobba mer privat till veckan för området för 999 kr. Sen blir det ju månads pengen 400 kr, sen om jag har tur får jag dom 400 kr mamma och pappa har lovat mig! isåfall kommer jag ha ca, 2300 kr? det är nästan ett fish eye objektiv.. Eller om jag lägger till 1000 kr till så har jag ett makro objektiv... Vi får se vad jag hittar på!'

Nu ska jag trixa med photoshop! Hejdå sålänge!


bild från igår som jag aldrig publicerade, så kul är den ju inte.

Sugar splash

Ska ta och lägga mig nu efter flera timmar av photoshop videos! Ska öva lite imorgon på mitt gamla Photoshop 7.


Hade tråkigt så gjorde iallafall den här bilden!


bjuder även på en awezome låt!

Bilderna-

Nu kommer bilderna!











Vi gick från rud till Sundsta sen över stenbron till Karlstad CCC, sen över den andra bron som är där någonstans och tillbaka till rud! Bra vägförklaring..

Ska nog ta och köpa mig photoshop, men avvaktar lite! vet inte riktigt vilket och så än.. sen ska jag nog ta och bli med i Karlstads Nya Fotoklubb så jag har tillgång till deras fotostudio, Mycket roligare att fota människor! Så ska nog tvinga ut någon på en ordentlig photoshoot snart! 

Någon som heter leila kommenterade min blogg, men länkade fel! om du läser detta, skriv gärna en ny kommentar med rätt adress! :)

Hemma igen!

Hejsan! Kom precis hem från frida! varit hemma i nästan 2 timmar nu? Har ätit, plockat undan från bordet, passat hund och städat! Inget intressant med andra ord! Tog 185 bilder idag så ska sätta mg och rensa och redigera nu! Bloggar mer sen när jag är klar!


Snygg bild på frida som jag lyckades ta..

Hos Fridolf.

Sitter hemma hos Frida och har nyss ätit. wihoo..
Har varit ute på en 2 timmars promenad ute i hettan, trodde jag skulle dö!

mobilblogg -

God morgon alla läsare! Sitter i bilen påväg till Rud, smarta jag missade ju bussen! Så om kanske, 10 min är jag på Rud! Uppdaterar senare hemma hos frida!

Fotopromenad

Imorgon drar jag på fotopromenad med frida ! Kommer bli super. Hon har fått en ny kamera (Nikon D3100) och photoshop! så skulle få prova photoshop :p Men först blir det foto promenad!

Laddar upp några bilder från förra gången vi var på photoshop.

















dom sista 2 var lite konstiga, så redigera dom så dom blev ju faktist helt okej..

Drar ut-

Drar ut en sväng och åker longboard! Får se vart jag åker!


för er som missade att jag gjorde om brädan. Den är lackad också, så den är faktist röd och inte rosa haha!

Im home.

Kan ju börja med att ni lätt- äcklade läsare håller er till den övre delen av inlägget. Fast, så äckligt är det inte men lika bra att säga till, vet inte vad det är för folk som läser min blogg!

Kom precis hem efter att ha badat på örsholmen med Filip, Andreas, Rasmus, Carl och Adam! Mitt sår började äckla sig och gägga sig så nu är det typ, öppet? Sen påvägen hem så var det något flygfä som flög in i mitt ben, så har en röd svullen prick på låret.. Life sucks, haha!
Ska snart ta mig något att äta! Idag har jag ätit ett paket nudlar, druckit lite coola och ätit ett paket med sura björnar, inte speciellt mycket! tar den äckliga bilden sist!


kom precis hem och bytte om, mitt hår ser utt som gud vet vad så det blev keps.


Fukk på flugor.. vet inte hur bra svulnaden syns, men där är den iallafall!


Och med det säger jag hejdå!

Bading time.

Klockan 4 drar jag och badar, vaknade halv 1 men nu är jag vaken! Ska ta och slänga i mig ett paket nudlar, börjar ju bli hungrig!

Skulle ha en bild i gårdagens inlägg, men, datorn la av så fick skriva klart det på mobilen.

Bloggar mer senare! Ciao!


bjuder på en begagnad bild..

Juli 7, 2011

Varit ute 2 gånger idag! Först var jag ute med malin, ellie och skrev en inköpslista, ska ut till malins stuga söndag - måndag, så lär var dålig uppdatering då! Vi ska grilla och ha kul!

Sen var jag ute med rasmus, som vanligt gick vi till ICA och köpte tom & Jerry kakor (för er som inte ätit dom är dom ett måste), sen slappade vi bara hemma hos honom!

Imorgon är det träning på IF göta, får se om jag går.. Igår kväll gjorde jag iallfall lite övningar! det är bra..ska skriva klart det här inlägget sen blir det nog att göra lite ikväll med! vill ju inte bli tjock..

men nu ska jag sova!

Körkort



Nu ska jag sätta mig och plugga lite för moped körkortet! Har mitt prov den 21 juli, bäst för mig att jag klarar det, annars lär Björn skratta åt mig, uhu.

smartphOWNED.com

Känns som om jag verkligen behöver åka och träna snart! har inte tränar sen, inte riktigt säker.
På torsdag åker jag nog på träning på IF göta. Lovade ju egentligen min tränare att komma förra veckan, men jag ramlade ju av cykeln då så det blev en bra ursäkt! Men får ta tag i det här innan data stolen växar fast i rumpan..




smartphOWNED.com äger..

Snabb uppdate

Tjenare! Är hemma och äter fort, snart drar jag tillbaka till lisa så jag bjuder på ett litet inlägg och en webcamera bild sålänge!



Lisa och jag har gjort vad vi alltid gör, ätit och flummat. Vattenmelon!

Peace out!

I väntan..

Lisa kom hem från Ryssland, min sommar är räddad! väntar på att hon ska komma hit, passar djävuls valpen!


Blir en taskig webb camera bild, inte direkt tid att ta fram system kamerna, för mycket krångel!

Men nu ska jag ta och äta frukost innan lisa kommer..!

före - efter

Medans ni läser inlägget kan ni lyssna på en av mina favoritlåtar!



Tänkte visa några bilder som jag la upp igår, både före och efter redigering, tänkte kolla vad ni gillade mest!


Före                                                                        Efter


Före                                                                        Efter


Före                                                                        Efter

Så... vad tycker ni? Redigerade eller oredigerade?


(inte bloggat idag för hade en kompis som sov här men han stack nyss!)

Madde hade tråkigt.

Madde hade tråkigt, vem blev offret? Jag.. och hennes kompis. Men bloggen handlar ju om mitt liv! så här har ni!


(yes I know, hunden i bakgrunden är orange..)


min syrra är fotar i precis dom rätta stunderna, men jag saknar skam så jag lägger ut bilderna iallafall.





Hejdo for nao

Jag är teknisk!

Mamma och pappa kom nyss hem från ikea med en ny madrass och en skrivbords lampa, dock var jag tvungen att ha ihop lampan helt själv..!


ohnoes vad svårt tänker ni.. jag däremot..!



Men nu drar jag ut och åker longboard! :D

Nyvaken och nyduschad


kom precis ur duschen! Alldeles ren och fin. Inga planer för idag, ska städa lite med madde, sen får vi se vad jag hittar på, vill göra något idag!

Men nu är det time för frukost!

Gitarr och jordgubbar.

Har precis ätit upp mina jordgubbar, lika gott som vanligt! ska gå ut och träna lite på gitarren,  har inte bloggat så värst idag för, ja, har inte gjort något? Men nu gör jag något! yay.

Godermorgon.

Vaknade nyss upp från min underbara sömn, känner mig så hiiimlaa slöö.




schleten kille..!

Ska tvinga Frida att dra på en foto promenad snart! Har inte varit ute med kameran på gud vet hur länge. Iallafall..! här kommer ett underbart låt tips!





Och med det sagt säger jag tack för den här gången!

fukk..

Har uppstått ett litet problem här hemma i hushållet svensson. Inte direkt på humör för att blogga mer idag.. Vi höres nog imorgon. om jag inte slänger in något ikväll.

Nu åker jag till jobbet..!


När alla mina kära små läsare läser detta lär jag stå på mig longboard (om det inte regnar, isåfall cyklar jag nog ) påväg till Kroppkärr IP för att jobba min sista dag. Bloggar mer när jag kommer hem!

Fåse om det här läggs upp den 1 juli 09:50? krånglade lite..

RSS 2.0